Gyorshajtás részegen

Egy éjszaka a rács mögött: italozás után kapcsolták le az NCIS főszereplőjét

A színész gyorsan hajtott, ráadásul komolyan fel is öntött a garatra.

2015.11.27 20:44ma.hu
Michael Weatherly (Fotó: Wikipédia/Nehrams2020)

Michael Weatherly óriási népszerűségnek örvend szerte a világon és ezt a 2003-óta futó NCIS című sorozatnak köszönheti, ami 12 éve az egyik legkedveltebb tévés széria - írta a hirado.hu.

DiNozzo ügynök azonban úgy tűnik, megunta a jófiú szerepet, a hónap elején ugyanis gyorshajtás miatt fülelték le a rendőrök. Helyzetét az is súlyosbította, hogy a véralkohol szintje is az egekben volt, így végül 15 órát töltött rács mögött, mire kiengedték. A sármos színész valószínűleg egy átbulizott éjszaka után került hűvösre, de mélyebb részleteket nem közölt az esetről fülest kapott TMZ magazin.

Michael egyébként elég visszafogott életet él, hiszen sokan azt sem tudják róla, hogy családos ember. Bár sorozatának kezdete idején épp Jessica Alba vőlegénye volt, 2009-ben feleségül vette Bojana Jankovic, doktornőt. A párnak két közös gyermeke született az elmúlt években, Olivia három, a kis Liam, pedig most kétéves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.