Az utasok legyűrték a légi kalózt

Eltérítettek egy török repülőgépet!

Hatalmába akart keríteni egy gépeltérítő szerdán egy török repülőgépet, de az utasok ártalmatlanná tették a légi kalózt, és a gép rendben földet ért célállomásán - jelentette az NTV török televízió.

2008.10.15 15:31MTI

Hatalmába akart keríteni egy gépeltérítő szerdán egy török repülőgépet, de az utasok ártalmatlanná tették a légi kalózt, és a gép rendben földet ért célállomásán - jelentette az NTV török televízió. A Turkish Airlines társaság gépe a törökországi Antalya üdülőhelyről Szentpétervár felé tartott 162 utassal a fedélzetén.

A gépeltérítő - aki egyes hírek szerint ittas volt - azt állította, hogy robbanószerkezet van a testére erősítve. Az utasok végül közös erővel legyűrték, és a gép gond nélkül folytatta útját, majd landolt Oroszországban.

A fenyegetőző utasnál nem találtak robbanószert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.