Számos letartóztatás

Párizsi vérengzés: már több embert is letartóztattak a Charlie Hebdo-ügyben

A francia rendőrség számos gyanúsítottat tartóztatott le a szerdai párizsi vérengzés miatt, mely során a Charlie Hebdo szerkesztőségének 10 tagját és 2 rendőrt öltek meg hidegvérrel, fekete csuklyás terroristák.

2015.01.08 10:00ma.hu

"Több embert is elfogtunk az éjszaka" - mondta Manuel Valls francia kormányfő a francia rádióban. "Az újabb akciók megelőzése most a legfontosabb feladatunk" - tette hozzá.

A neveket egyelőre nem közölték a hatóságok. Korábban, a hírek szerint az egyik elkövető feladta magát, ám ártatlanságát hangoztatja. A 19 éves Mourad a Charleville Mézières-i rendőrkapitányságra ment be, miután a közösségi médiában feltűnt a neve, mint lehetséges elkövető, de elmondása szerint éppen egy iskolában tartózkodott a mészárlás idején. A másik két férfit, Said és Cherif Kouachit továbbra is nagy erőkkel vadássza a rendőrség.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.