Breaking news!

Újabb lövöldözés Párizsban

Egy rendőr meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült a La porte de Chatillon közelében történt lövöldözésben.

2015.01.08 09:26ma.hu

A Charlie Hebdo lemészárlását követő napon, melyet Francois Hollande francia elnök nemzeti gyásznappá nyilvánított, újabb lövöldözés történt Párizs egyik külvárosi részén, a La porte de Chatillon közelében, a metróállomásnál.

A French Radio RTL híre szerint legalább egy férfi reggel 8 körül automata fegyverével tüzet nyitott két rendőrre, melyek közül az egyiket életveszélyesen megsebesítette. A rendörnő végül belehalt sérüléseibe.

Az még nem világos, hogy a lövöldözésnek köze van-e a szerdai terrorcselekményhez, mely során 10 újságíró és két rendőr meghalt, valamint 11-en komoly sérüléseket szenvedtek.

Az elkövető személyleírása nem egyezik meg a Kouachi-testvérekével, így a rendőrség továbbra is vadássza a 33 és 35 éves férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.