A merénylő is életét vesztette

Csecsenföld: rendőrök haltak meg az öngyilkos merényletben

A vezető be akart hajtani a körzeti rendőrség kapuján, de annak ügyeletese ezt még időben észrevette és bekapcsolta az út alól felemelkedő szöges akadályt. Az autó vezetője erre felrobbantotta járművét.

2013.09.16 09:51MTI

Öngyilkos merényletben három rendőr meghalt, négy megsebesült hétfőn az Oroszországhoz tartozó Csecsenföldön - közölték a helyi belügyi szervek.

A tájékoztatás szerint a Csecsen fővárostól keletre fekvő Szernovodszk településén a rendőrök egy nagy sebességgel közlekedő autót vettek észre, amely nem volt hajlandó a hatósági figyelmeztetésre megállni. A vezető be akart hajtani a körzeti rendőrség kapuján, de annak ügyeletese ezt még időben észrevette és bekapcsolta az út alól felemelkedő szöges akadályt. Az autó vezetője erre felrobbantotta járművét. A detonáció megrongálta a közelben álló autókat, és betörte a szomszédos házak ablakait. A robbanás helyén 3 méter átmérőjű tölcsér keletkezett.

Három rendőr meghalt, négy megsebesült, életét vesztette a merénylő is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.