Darabokra tört, majd kigyulladt

Csecsenföldön lezuhant egy Mi-8-as katonai helikopter

Leszállás közben lezuhant egy katonai helikopter szombaton az Oroszországhoz tartozó Csecsenföldön, három ember meghalt, egy negyedik súlyosan megsérült.

2013.03.16 10:48MTI

A Mi-8-as típusú helikopter harci feladatot hajtott végre. A gép ezután rossz látási viszonyok közepette leszállásra készült Hankala repülőterén, de a betonnak csapódott, darabokra tört, majd kigyulladt és kiégett.
   
Bár a déli határvidék főként muszlimok lakta észak-kaukázusi régiója Oroszország legnyugtalanabb része, ahol szinte mindennaposak a kisebb-nagyobb fegyveres összetűzések, a hatóságok most kizárták a merénylet lehetőségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.