"Nevelői célzattal"

A csecsen vezető bokszkesztyűvel bírná jobb belátásra minisztereit

Sajátos módon igyekszik jobb belátásra bírni minisztereit Ramzan Kadirov csecsen elnök: bokszmeccsre hívja ki azokat, akikkel elégedetlen.

2013.04.23 17:31MTI

Elsőként Szalambek Iszmailov sportminiszter volt kénytelen ringbe szállni főnöke ellen. Kadirov amiatt haragudott meg rá, hogy romlik a sportminisztérium épületének állaga, nem halad megfelelően a felújítás.
   
A csecsen vezető kedden az Instagram-oldalára tett fel egy fényképet, amelyen éppen bokszkesztyűben sorozza Iszmailovot. Egy másik fénykép tanúsága szerint a ring sarkából az orosz és a csecsen munkaügyi miniszter figyelte a "mérkőzést". A fotó alá Kadirov azt írta: "nevelői célzattal" hívta szorítóba a sportminisztert, hogy jobb és bal horogütéseivel "finoman" beosztottja értésére adja: használja végre a fejét. Hozzátette, hogy végül is megengedte Iszmailovnak fejvédő  viselését, elvégre "másnap dolgoznia kellett".
   
Hasonló "büntetést" helyezett kilátásba Kadirov a munkaügyi miniszternek is, de ezt még a szerdai megbeszélésük eredményétől tette függővé.
   
Az észak-kaukázusi köztársaság 36 éves elnökét az emberi jogok súlyos megsértésével vádolják, egyebek mellett állítólag saját kezűleg részt vett ellenfeleinek megkínzásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.