Válaszolni kell Szíriának

Obama: a nemzetközi közösség nem maradhat csendben

A szíriai "barbárság" miatt a nemzetközi közösség nem maradhat szótlan - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök szerdán Svédországban.

2013.09.04 15:28MTI
MTI

Az Egyesült Államok nagyon biztos benne, hogy a szíriai kormányerők vegyi fegyvereket vetettek be augusztusban, és a támadásért Bassár el-Aszad szíriai elnököt is felelősség terheli - közölte Obama.

Ha a nemzetközi közösség nem reagálna, "az növelné annak esélyét, hogy újból hasonló fegyverek kerülnek bevetésre", ezért "hatásos választ" kell adni a múlt hónapban történtekre - fogalmazott az amerikai elnök sajtóértekezletén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.