Csatatérré változott a békés utca

Golyózáport küldött a rendőrökre a nyugdíjas

A Pasco megyei sheriffek kénytelenek voltak megölni egy AK-47-es gépkarabéllyal lövöldöző idős férfit Floridában.

2013.08.11 06:00ma.hu

A rendőröket pénteken este kilenc óra körül riasztották egy házhoz, ahol egy 62 éves férfi, Robert Kaminski azzal fenyegetőzött, hogy lelövi feleségét. Mikor a sheriff-hivatal munkatársai kiérkezetek a helyszínre, a feleség már kijutott a házból, de férje egy szovjet gyártmányú gépkarabélyt fogott a rend őreire.

Hamarosan a helyszínre érkezett egy SWAT egység, a rendőrségi pszichológus pedig tárgyalni kezdett az idős férfival, aki visszamenekült a házba. Éjfél előtt nem sokkal Kaminski egyszer csak megjelent az ajtóban, és tüzet nyitott a rendőrökre, akik viszonozták a lövéseket és halálosan megsebesítették a férfit.

„Köszönöm istennek, hogy az embereim jól vannak” – mondta Chris Nocco a sheriff-hivatal vezetője. „Igazi csata volt, amit tegnap éjjel átéltek”. Két rendőr kisebb sérülést szenvedett, valószínűleg srapnelektől. A Kaminskira tüzet nyitó rendőrök nevét a hivatal nem hozta nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.