Tűz volt

Evakuálták az utasokat egy karib-tengeri üdülőhajón, videó!

A Grandeur of the Seas nevű hajó pénteken indult Baltimore-ból, a tűz helyi idő szerint hétfőn tört ki a hajófarban. A lángokat két óra alatt eloltották, és a hajó saját erejéből be tudott futni a kikötőbe.

2013.05.28 18:12MTI

Tűz ütött ki a Karib-tengeren egy üdülőhajón, és bár áldozatokat nem szedett és a károk sem katasztrofálisak, az utasokat evakuálták - jelentette be kedden a Royal Caribbean utazási vállalat.

A Grandeur of the Seas nevű hajó pénteken indult Baltimore-ból, a tűz helyi idő szerint hétfőn tört ki a hajófarban. A lángokat két óra alatt eloltották, és a hajó saját erejéből be tudott futni a Bahamákon lévő Freeport kikötőjébe.

A 2224 utas számára repülőgépeket bérelnek, és hazaszállítják őket. Befizetett pénzüket teljes egészében visszakapják, és ezen felül egy 50 százalékos kedvezményű utalványra is jogosultak egy hasonló, hétéjszakás karibi körútra.

Ugyanennek a társaságnak egy másik óceánjáróján szintén tűz volt februárban, miközben a Mexikói-öbölben hajózott. Akkor az utasoknak nem volt ilyen szerencséjük, mert áram és víz nélkül maradtak, nem kaptak meleg élelmet, és a mosdókat sem tudták használni napokon át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.