Ismert ügyvédé volt az egyik

Bomba robbant Split egyik elit negyedében - figyelmeztetés lehetett

A Jutarnji list napilap internetes kiadásában rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy éjfél után negyven perccel Split egyik elit negyedében robbant a bomba.

2013.05.28 13:17MTI
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Személyi sérülés nem történt, a robbanás miatt három személygépkocsiban keletkezett kár. Meg nem erősített információk szerint az egyik autó egy ismert spliti ügyvéd gépparkjához tartozott, a kocsit állítólag a fia használta. 

A dalmacijanews nevű portál emlékeztetet rá, hogy 2011 novemberében egy hasonló eset során két személygépkocsi sérült meg, amelyek közül az egyik szintén az ügyvédé volt.
 
A portál szerint valószínűleg figyelmeztetésről van szó. Ugyanakkor az index  portál arról írt, hogy a másfél évvel ezelőtti eset után az ügyvéd tagadta, hogy merényletet akartak volna elkövetni ellene. Azt állította, hogy senki sem fenyegette meg. 

A tettes máig nem került elő. Az ügyvéd a többi között egy korrupcióval vádolt bíró védőügyvédjeként, valamint egy Horvátországban nagy port kavaró gyilkossági perről ismert, a perben ő látta el az áldozat családjának képviseletét - derül ki a helyi tudósításokból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.