Nem ilyen tűzijátékra számítottak

Újabb lövöldözés: sortüzet nyitottak az anyák és gyerekek tömegére

Legalább tizenkilenc ember megsérült New Orleansban egy Anyák Napi parádén kitört lövöldözésben. Videó!

2013.05.12 23:10ma.hu
Lauren McGaughey NOLA.com | The Times-Picayune

Helyi idő szerint vasárnap délután kettőkor történt lövöldözés New Orleans-ban, az Anyák Napi felvonuláson (az Egyesült Államokban május második vasárnapján ünneplik az édesanyákat). A sérültek között egy 10 éves kisfiú és kislány is van.

Lauren McGaughey NOLA.com | The Times-Picayune

A jelenlévők beszámolói szerint legalább hat-hét lövés dördült el. A helyi rendőrség felügyelője, Ronald Serpas elmondta: mintegy 19 ember sérült meg a lövöldözésben, sokakat a visszapattanó lövedék sebesített meg, és több embert a pánikba esett tömeg taposott meg. Serpas szerint 3-4 személy került műtőbe, állapotukról még nincsen pontos információ.

A parádén körülbelül 3-400 ember vett részt és nagyjából 200-an tartózkodtak a lövöldözés környékén. A felügyelő elmondta: a szemtanúk három embert láttak elrohanni a helyszínről. Serpas úgy véli, hogy a három gyanúsított együtt hajtotta végre a támadást, legalább két különböző fegyvert használva.

Az egyik feltételezett elkövetőt a szemtanúk 18-22 év közötti, rövid hajú, fehér pólót és kék farmert viselő férfiként írták le. A hivatalos jelentések halálos áldozatról nem számoltak be.

Lauren McGaughey NOLA.com | The Times-Picayune


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.