Utcai verekedésnek indult

Húsvéti utcai lövöldözés a dél-ukrajnai Odesszában

Öten sérültek meg húsvét vasárnap egy utcai lövöldözésben a kelet-ukrajnai Odesszában.

2013.05.06 11:15MTI

Egy 34 éves férfi kért ellátást a város egyik kórházában ütlegektől szenvedett többszörös sérülésekkel. Ugyanakkor négy másik férfi jelentkezett egy másik kórházban lőtt sérülésekkel.
   
Kiderült, hogy ez utóbbiak a nyílt utcán verekedtek egymással. Éppen ott haladt el autóján a 34 éves férfi. Kiszállt gépkocsijából, hogy szétválassza a verekedőket, akik emiatt rátámadtak. A férfinél önvédelmi pisztoly volt, amivel előbb a levegőbe lőtt, de támadóiból ez épp ellenkező hatást váltott ki, tovább ütötték, ezért kénytelen volt rájuk lőni. Idővel sikerült visszamenekülnie az autójába, elhajtott a legközelebbi kórházig, hogy ott ellássák sérüléseit. A négy verekedő ezután szintén egy kórházban kért ellátást lőtt sérüléseire.
   
A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást az incidens résztvevői ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.