A kaszinóövezetben

Halálos autós lövöldözés Las Vegasban

Hárman életüket vesztették, további négyen pedig megsérültek egy autós lövöldözésben, amely csütörtökön hajnalban történt Las Vegas kaszinóövezetében.

2013.02.21 19:09MTI

Nem sokkal hajnali fél öt előtt a Ceasars Palace kaszinó és szálloda közelében egy terepjáróból tüzet nyitottak egy Maserati utasaira. A luxusautó ezután egy útkereszteződésen áthaladva több gépkocsival ütközött, egy taxi kigyulladt.
 
A Maserati vezetője, valamint a taxi sofőrje és utasa életét vesztette. Négy személyt kórházba szállítottak. A fekete Range Rovert, amelyből a lövéseket leadták, még keresik. A rendőrség az áldozatok kilétéről és a tettes(ek) indítékáról nem adott tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.