Clevelandi emberrablás

Castro feljegyzéseket készített brutális tetteiről

Feljegyzéseket készített brutális tetteiről Ariel Castro, aki clevelandi házában éveken át három nőt és egy kislányt tartott rabságban.

2013.05.10 18:17MTI

A nyomozók abban reménykednek, hogy az iratokból válaszokat kaphatnak. A négyrendbeli emberrablás, a háromrendbeli nemi erőszak, valamint a feltételezett ötrendbeli magzatgyilkosság motivációjáról eddig még senki nem nyilatkozott nyilvánosan.

A nyomozók 200 tárgyat - köztük feltehetően  Castro által írt feljegyzéseket - vittek magukkal abból a házból, amelyben a vádlott mintegy egy évtizeden át rabként tartotta Amanda Berryt, Gina DeJesust és Michelle Knightot.

Onil Castro, 50, balra és Pedro Castro, 54 - Kép: Cleveland Dept. of Public Safety


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.