Nem teljesített valami jól

Menesztették a Cleveland Cavaliers vezetőedzőjét

Három negatív mérlegű szezon után menesztették az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers vezetőedzőjét, Byron Scottot, míg a Philadelphia 76erst irányító Doug Collins lemondott posztjáról.

2013.04.18 19:55MTI

Előbbi tréner 230 találkozón irányította az együttest, amely ezalatt mindössze 64-szer nyert. A szerdán befejeződött alapszakaszt 24 győzelemmel és 58 vereséggel zárta a gárda, amely így a harmadik legrosszabb mérleggel rendelkezik a ligában.
 
A csütörtökön elküldött Scottnak még egy év hátravolt a szerződéséből. Collins szintén csapata gyenge eredménye miatt távozott posztjáról, ugyanis a Philadelphia 34/48-as győzelem/vereség mérleggel zárt. A szakember ugyanakkor tanácsadóként továbbra is a klub alkalmazásában marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.