Clevelandi emberrablás

DNS: megvan, ki az apja a fogságban született kislánynak

A DNS-vizsgálat bebizonyította, hogy Ariel Castro az apja annak a kislánynak, akit az egyik általa fogságban tartott nő hozott világra Clevelandben.

2013.05.10 17:51MTI

"A törvényszéki szakértők éjjel-nappal dolgoztak és megerősítették: Castro az apja annak a kislánynak, akit az emberrablás egyik áldozata szült meg a fogságban" - jelentette ki Mike DeWine ohiói főügyész.

DeWine elmondta, hogy Castro DNS-e nem egyezett meg egyetlen más, Ohio területén elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatban vizsgált mintával sem, de a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) még folytatja az ellenőrzést országos adatbázisában.


Megtagadta az apját az emberrabló lánya. Angie Gregg számára most nyert értelmet Castro esztelen ragaszkodása a házhoz. Apja soha nem hagyta el az otthonát egy napnál többre.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.