A rock hírességeinek clevelandi csarnokában

Új dalokat ígért Chuck Berry

Hat új dallal tervez visszatérni a 86 éves Chuck Berry - ígérte rajongóinak a veterán rocklegenda a rock hírességeinek clevelandi csarnokában a tiszteletére rendezett szombati koncerten.

2012.10.28 14:08MTI

 "Mihelyt találok valakit, aki a segítségemre lesz - nagyon keveset tudok az üzletről ugyanis - ki akarom adni őket" - mondta a rendezvényen riporterek előtt.
   
A Roll Over Beethoven, a Sweet Little Sixteen és a Johnny B. Goode korszakalkotó előadója-szerzője csak annyit árult el a még meg nem jelent számokról, hogy azok "talán kicsit öregek, de ugyanolyan fajta zene", mint amilyet eddig is játszott.
   
Az ohiói városban rendezett koncerten kitüntették a művészt, valamint kiállítást állítottak össze Berry-relikviákból, például láthatóak fellépőruhák, gitárok és a rockernek 1958-ban a Chess Recordings kiadóval kötött lemezszerződése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.