Több száma áll a Billboard TOP100-ban Presley-nél

Raptörténet után rocktörténet: Lil Wayne lekörözte Elvist

Lil Wayne nemcsak raptörténetet írt, ezentúl helye van a rock történetében is: Elvis Presleyt túlszárnyalva immár ő a legtöbb számmal a Billboard százas toplistájára feljutott férfi előadó.

2012.09.28 12:29MTI

Lil Wayne 109 általa előadott számmal írta fel magát a legnépszerűbb száz közé, az utolsó sikere a Celebration című dal, amelyben vendégként szerepelt Chris Brown, Tyga és Wiz Khalifa társaságában.

A listára felkerült dalok közül valójában 42 az ő száma, további 67 kiemelt közreműködőként fűződik a nevéhez. Elvis Presley 108 dalával szerepel a százas listán, amióta azt 1958-ban elindították.

A "király" karrierje azonban korábban kezdődött, így számos nagy sikerét, mint az 1956-os Heartbreak Hotelt, még nem jegyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.