Mexikói nőket kényszerítettek prostitúcióra

Szexrabszolgatartó bandát számoltak föl az Egyesült Államokban

Őrizetbe vették szerdán egy szexrabszolgatartó banda 13 tagját New York és New Jersey amerikai szövetségi államokban és eljárást indítottak ellenük.

2013.05.02 11:45MTI

A gyanú szerint az illetők mexikói nőket kényszerítettek prostitúcióra a szóban forgó államokban. Áldozataik között voltak olyanok, akiket különböző farmokra vittek, a fiatal nőknek az ott dolgozó munkásokkal kellett nemi kapcsolatot létesíteniük, naponta akár 25-ször. Másoknak szegény lakókörzetekben, nyomorúságos lakásokban kialakított bordélyházakban kellett dolgozniuk.
   
A hatóságok eddigi ismeretei szerint a szolgáltatást igénybe vevők 30 dollárt fizettek 15 percnyi szexért, a nők pedig 15 dollárt kaptak meg ebből, de több esetben ezt is oda kellett adniuk azoknak, akik az Egyesült Államokba csempészték őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.