18 év börtönre ítéltek

Harminc éven át használta lányát szexrabszolgaként egy ausztrál férfi

Három évtizeden át használta szexrabszolgaként saját lányát egy ausztrál férfi, akit ezért 18 év börtönre ítéltek hétfőn.

2010.02.15 14:29MTI

A megerőszakolt nő az évek során négy gyermeket szült ma 66 éves apjának. Az ítéletet kimondó melbourne-i bíróság megrótta a hatóságokat is, amiért nem fedték fel hamarabb a súlyos visszaélést.

Az elhíresült osztrák Josef Fritzltől eltérően, aki házuk pincéjében, titokban tartotta fogva a neki hét gyermeket szülő lányát 24 éven át, a vérfertőző ausztrál apa a családi házban élt együtt lányával és a neki nemzett négy gyermekkel.

A feleség ennek ellenére azt állítja, hogy semmit sem tudott a vérfertőző viszonyról. A lány 2005-ben feljelentette apját, de később visszavonta beadványát. Az ügy végül csak 2008-ban került az igazságszolgáltatás elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.