19 év fegyházta ítélték

Szexrabszolgaként tartotta gyerekeit a pirtói férfi

Több mint 10 évig fajtalankodott saját és nevelt gyermekeivel az a férfi, akit csütörtökön jogerősen 19 év fegyházbüntetésre ítélt a Szegedi Táblabíróság.

2010.09.23 15:37delmagyar.hu

"Azért jöttem el a tárgyalásra, hogy végre pontot tudjak tenni magamban az ügy végére. A nevelőapám 12 évig fajtalankodott velem" – mesélte a delmagyar.hu-nak a nevelt lánya annak a férfinek, akit csütörtök délelőtt többrendbeli szemérem elleni erőszak, erőszakos közösülés és egyéb bűncselekmények miatt jogerősen 19 év fegyházbüntetésre ítélt a Szegedi Táblabíróság.

A 43 éves pirtói Tímár Pál a Bács-Kiskun Megyei Bíróság első fokú ítélete szerint 1994-től előbb nevelt lányát, később nevelt fiát, majd vér szerinti lányát és fiát is számtalanszor fajtalankodásra kényszerítetette. Beteges tette odáig fajult, hogy később nevelt fiát arra kényszerítette, hogy közösüljön féltestvérével, amit a férfi végignézett.

A gyerekekkel szembeni fajtalankodások 2-3 heti rendszereséggel történtek meg. A vádlott nevelt lánya 5 évig hallgatott a dologról anyja előtt, akinek ekkor beszámolt a történtekről, ám az anya csak élettársával beszéléte meg a történteket, aki megverte őt.

A cikk befejezését olvassa el Ön is a Délmagyar.hu-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.