Amerikai gyártmányúak

Gázába szánt rakétákat tartóztatott fel Egyiptom

Az egyiptomi hatóságok amerikai gyártmányú rakétákat foglaltak le a Sínai-félszigeten, a fegyvereket a Gázai övezetbe szánták - jelentette az izraeli rádió.

2013.01.04 13:13MTI

Csütörtök éjjel el-Aris várostól délre a Sínai-félszigeten egy rejtekhelyen hat rakétát, valamint kilövőszerkezeteket foglaltak le az egyiptomi biztonsági erők, az eszközöket feltehetően Líbiából akarták eljuttatni a Gázai övezetbe.

A rakományban páncéltörő, légvédelmi és különböző hatótávolságú rakéták voltak, amelyeket teherautókon a csempészalagutakhoz, majd azokon keresztül a Gázai övezetbe akartak szállítani az egyiptomi biztonsági erők szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.