Egy newtowni templomot ürítettek ki

Bombariadó az iskolai lövöldözéshez közel - nem hatotta meg túlságosan az embereket

Néhány órával Barack Obama amerikai elnök érkezése előtt, vasárnap bombafenyegetés miatt kiürítettek egy templomot Newtownban, nem messze a pénteki iskolai vérengzés helyszínétől. Mi ez ahhoz képest, amekkora vérengzés ott folyt?

2012.12.16 21:06MTI

"A templom ebben az időben zsúfolásig tele volt, mint tulajdonképpen mindig az ámokfutás óta" - nyilatkozta Brian Wallis, a katolikus templom munkatársa.

"Minden hívő higgadtan és rendkívül felelősségteljesen távozott" - fűzte hozzá.

A rendőrség röviddel a telefonon érkezett fenyegetést követően nagy erőkkel vonult ki és lezárta a környéket. Egy különleges egység átvizsgálta a templomot, majd a szomszédos épületet is, de ezzel kapcsolatban részleteket nem közöltek.

A templom közel egy kilométerre található attól az iskolától, ahol pénteken egy fiatal férfi 20 gyereket és hat felnőttet lelőtt, majd magával is végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.