Fritzl csak jót akart lányának?

Elképesztő! Szerelmes leveleket kap az amstetteni rém!

Több mint kétszáz szerelmes levelet kapott a börtönben Josef Fritzl. Az amstetteni rém csodálói szerint a férfit félreértették, és csak jót akart a lányának.

2008.06.04 10:25ma.hu

A levélírók – többnyire magányos nők – egytől egyik elhitték Fritzl védekezését, mely szerint csak azért tartotta lányát 24 éven keresztül börtönben, hogy megvédje az italtól és a kábítószertől. Gyerekeket pedig azért nemzett neki, hogy megtanítsa az anyaság örömeire – írja a Blikk. 

A 73 éves vérfertőző apa persze rengeteg gyűlölködő levelet is kap börtönébe. Legközelebb pénteken kell megjelennie a bíróságon, a tárgyalás után pedig azonnal visszaszállítják majd cellájába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.