Épp bankautomatát rabolt ki

Elkapták a viszkis rabló bűntársát

Németországban egy bankautomata feltörése közben elfogták a viszkis rabló volt bűntársát.

2011.02.27 17:24MTI

Németországban, Mannheimben tetten érték egy bankautomata feltörése közben azt a férfit, aki korábban a viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila bűntársa volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Sass Oszkár elmondta: az O. G. monogramú férfit - aki korábban a viszkis rabló bűntársa volt - és 56 éves társát február 18-ról 19-re virradóra érték tetten Mannheimben, amikor egy bankautomatát próbáltak meg feltörni.

A két férfit a BRFK információi alapján érték tetten Németországban - közölte a sajtóügyeletes.

A viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila büntetőperében Orbán Gábor másodrendű vádlottként szerepelt és a Legfelsőbb Bíróság 2002-es jogerős ítéletében nyolc év fegyházbüntetést kapott az Ambrussal közösen elkövetett rablások miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.