Kábítószert szórtak

Iskolában terjesztették a drogot Kisvárdán

Őrizetbe vett a rendőrség két 24 éves férfit és egy 17 éves lányt, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek Kisvárda egyik középiskolájában és annak környékén - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

2010.07.15 12:52MTI

A nyomozás adatai szerint a két férfi már tavaly óta árult speedet és marihuánát. A lány egyikük barátnője, ő az idén kezdett a dílereknek segíteni abban az iskolában, ahova járt - tájékoztatott Fülöp Gergely.

A százados közlése szerint a házkutatások során nem találtak tiltott anyagot a gyanúsítottak lakásán, a gyorsteszt azonban kimutatta szervezetükben a drog jelenlétét.

A rendőrség több fogyasztót is kihallgatott már, ők szabadlábon védekezhetnek - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.