Nagy ijedtség: a feszítővas is a házban maradt

Fémfokossal kergette el a rablókat egy idős férfi Kislókon

Fémfokossal kergette el a házukba betörő rablókat keddre virradóra egy 77 éves férfi Kislókon - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2010.02.02 18:24MTI

Az idős házaspár otthonába két csuklyás férfi tört be. Befeszítették az ajtót, a házigazdát az ágyra lökték, majd kutatni kezdtek a lakásban - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az idős férfi azonban nem ijedt meg, az egyik rablót egy fémfokossal fejbe vágta, mire a bűnözők üres kézzel elmenekültek.

A nagy "sietségben" még a betöréshez használt feszítővasat is a házban "felejtették" - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Tájékoztatása szerint a bűncselekmény során az idős férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, felesége nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.