30 éve nem történt ilyesmi

Megrongálta egy családi ház tetejét egy landoló repülőgép Rákoshegyen

Feltehetően egy leszálló repülőgép okozta légörvény miatt rongálódhatott meg egy családi ház tetőszerkezete hétfőre virradóra a XVII. kerületi Berzsenyi Dániel utcában; személyi sérülés nem történt.

2009.03.30 18:31MTI

A családi ház tulajdonosa, Miklósi Lászlóné az MTI-nek azt mondta: éjjel fél három után egy óriási robajra ébredt, és amikor kiszaladt az udvarra, akkor látta, hogy egy repülőgép haladt el a családi házuk felett, és a tetőről több négyzetméternyi területen leperegtek a cserepek, és megrongálódott az ereszcsatorna.

Hozzátette: a XVII. kerületi Berzsenyi Dániel utca házaiból a repülőgép hangjára többen kiszaladtak, de csak az ő családi házuk rongálódott meg. A lakás tulajdonosa elmondta, hároméves unokájával tartózkodott a családi otthonban, férje kórházban fekszik, a balesetben nem szerencsére nem sérült meg senki. Miklósi Lászlóné közlése szerint a rendőrség, a légügyi hatóság és a kerületi önkormányzat emberei is kimentek a kárhelyszínre, és vizsgálatot indítottak.

A megrongálódott tetőszerkezetet a kerületi önkormányzat ideiglenesen kijavíttatta. Az asszony az MTI-nek azt mondta, harminc éve lakik az utcában, és már hozzászoktak a repülőgépek le- és felszállásakor keletkezett zajokhoz, de ilyen eset még soha nem fordult elő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI megkeresésére azt mondta, az esettel összefüggésben rendőrségi vizsgálat nem indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.