Lehullt a lepel Elvis Crespo öléről...

Képek - Vérciki! Repülőgépen maszturbált az ismert énekes!

Totális lebukás - Kínos jeleneten kapták a Merengue sztárját a Miami-ba tartó repülőgépen! Elvis Crespo takaró alatt maszturbált, de végül elveszette gátlásait - és a lepelt is.

Képekben a sármos énekes, Elvis Crespo képgaléria

2009.03.27 10:03ma.hu

A neves, Grammy-díjjal is jutalmazott sztár Houston-ból tartott Miami-ba egy menetrendszerinti járaton, amikor kedve támadt egy kis szórakozáshoz.

Elvis Crespo persze elővigyázatos volt - de nem eléggé...

Magára terített egy kis takarót, és alatta kezdte el a "kézimunkát" - csakhogy a művelet vége felé nemcsak gátlásaitól szabadult meg, hanem a plédet is elejtette, így nem maradt egyedül az "örömével..."

Különösen a mellette ülő, ötvenes hölgy háborodott fel a mutatványon, s a dolog csakhamar eljutott a pilóta fülébe is...

A 37 esztendős Elvis Crespo-t már rendőrök fogadták a Miami reptéren.

Mivel a ciki eset az USA légterében zajlott le, még az FBI is foglalkozik az énekes attrakciójával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.