Combino ütközött diplomata autóval!

Káosz! Diplomáciai baleset a Jászai Mari térnél!

Összeütközött az amerikai nagykövetség egyik autója egy villamossal pénteken reggel a Jászai Mari térnél; az Oktogon és a Moszkva tér között autóbuszok szállítják a 4-es és a 6-os villamosok utasait.

2009.02.20 08:50MTI

Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, az amerikai nagykövetség egyik személyautója ütközött egy villamossal nem sokkal 8 óra előtt. 

Az autóban védett személy nem utazott, a balesetben személyi sérülés nem történt. Szántó Ferenc, a BKV fődiszpécsere arról tájékoztatott, hogy a baleset miatt nem járnak a villamosok az Oktogon és a Moszkva tér között, autóbuszokkal pótolják őket. A Budáról Pestre vezető egyik forgalmi sávot a helyszínelés idejére a rendőrök lezártak, emiatt nagy a torlódás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.