A tűzoltókra volt szükség a mentéshez!

Képek a hajnali ütközésekről! Három baleset Budán - egymás után

Kicsivel több mint egy óra alatt három súlyos, illetve jelentős anyagi kárral járó közúti baleset történt a havas, csúszós utakon Budán. - tudatta Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.

Három baleset, öt riasztó kép! Nézze meg Ön is! képgaléria

2009.02.17 07:58ma.hu/fotó: Kis-Guczi Péter (OKSZ)

A XI. kerületben az Egér úton, a 7-es főút és a Kőérberki út között három személygépkocsi, egy Suzuki, egy Renault és egy Chrysler ütközött. A Suzukit vezető nőt a tűzoltók emelték ki a járműből, őt a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba. A Renault az út menti füves területen landolt, az autót vezető férfi könnyebben sérült, szintén kórházba került. A Chryslerben senkinek sem esett baja.

A Budafoki úton, a Kondorosi úti kereszteződésnél egy Opel személyautó a járdára hajtott és kidöntött egy lámpaoszlopot, amely egy kerítésre rögzített óriás reklámtáblára dőlt. A sofőr könnyebben sérült. A tűzoltók daru segítségével emelték le az oszlopot a tábláról. Még javában tartott itt a műszaki mentés, amikor a 6-os főút XXII. kerületi szakaszáról érkezett segélyhívás.

A Fonó utca és a Nagytétényi útra vezető felüljáró között egy Chevrolet az út menti lámpaoszlopnak ütközött, amely az árokba csapódott személyautóra dőlt. A kocsit vezető, súlyosan sérült nőt a tűzoltók félórás munkával tudták kiszabadítani.

A Chevrolet-ben három gyermek is utazott, őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.