Lee Redmond '79 óta nem vágott körmöt

Meghökkentő képek - Baleset miatt letörtek a világ leghosszabb körmei!

Elveszítette közel harminc éve növesztett, világrekorder körmeit Lee Redmond - A 67 éves asszony büszkeségei egy sajnálatos autóbalesetben törtek le!

Hihetetlen fotók: Így növekedtek Lee Redmond rekorder körmei! képgaléria

2009.02.16 10:00ma.hu

Még a Guinness rekordok könyvébe is bekerült hihetetlenül hosszú, nyolc és fél méteres körmeivel az amerikai Lee Redmond.

A közel hetvenéves asszony 1979 óta nem vált meg egyre növekedő büszkeségeitől!

Lee az unokája haját vágja - Fotó: abcnews.com

A Salt Lake City-ben élő Redmond közel harminc éve nem vágott körmei közül a jobb hüvelykujján található volt a rekorder, amely mintegy kilencven centiméteres hosszúságúra nőtt!

A helyi Desert News című lap adott hírt arról, hogy mindez már a múlté: Lee Redmond ugyanis a minap autóbalesetet szenvedett - nem ő ült a volánnál, csak utas volt a kocsiban.

Súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel került kórházba, s letört mind a tíz, világhírű körme is.

Lee tisztában van vele, örülhet, hogy életben van, mégis, büszkeségei elvesztése miatt le van sújtva...

Valószínűleg újabb harminc évre lenne szüksége, hogy újranövessze őket.

A hírek szerint Redmond 2006-ban egyszer már elszánta magát, hogy megváljon csaknem méteres körmeitől, amikor a férje Alzheimer-kórban szenvedett.

Azt gondolta, úgy könnyebben gondoskodhat majd róla. Meggondolta azonban magát, mert így is el tudna látni a párja körüli teendőket.

A köröm-rekorder naponta tisztította büszkeségeit, méghozzá fogkefével és ápoló olajjal kenegette őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.