Híd alá szorult egy kamion!

Fotók! Káosz Budapesten a Szabadság hídnál történt baleset miatt!

Lezárták a pesti alsó rakpartot a Szabadság hídnál egy éjjeli baleset miatt, ezért nagy a torlódás a környéken - mondta Fővinform ügyeletese péntek reggel az MTI-nek.

Képek! Teherautó szorult a híd alá! képgaléria

2009.02.13 09:03MTI

Éjjel a Szabadság híd alá beszorult egy emelőkosaras teherautó, amelyet a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk, a sofőrt a mentők kórházba szállították.
 
A balesetben a felújítás alatt álló híd állványzata és szerkezete is megrongálódott. A Fővinform ügyeletese, Vizei Márta közölte: a baleset miatt lezárták a pesti alsó rakpartot a Közraktár utca és a Havas utca között, és a Vámház körútra terelik a forgalmat. 

Emiatt a nagy torlódás alakult ki a környéken, a Kálvin térnél és a Március 15-e térnél, az egész belvárosban nehéz a közlekedés, érdemes messze elkerülni ezeket az útszakaszokat - mondta Vizei Márta.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.