Baleset

Hármas karambolban meghalt egy motorkerékpáros Békéscsaba közelében

A személyautó két utasa is súlyosan megsérült.

2016.11.21 21:10MTI
behir.hu

Munkagéppel és személyautóval ütközött egy motorkerékpáros hétfő késő délután Békéscsaba határában. A motorost nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Vargáné Szombati Andrea elmondta, hogy a baleset a 47-es számú főúton, Békéscsaba és Telekgerendás között történt. A motorkerékpáros a járművével nekiütközött a munkagépnek és a személyautónak.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján azt közölte, hogy a személyautó két utasa is súlyosan megsérült.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta, a Békéscsaba felől Orosháza felé indulókat a 44-es számú főútra, az Orosháza irányából érkezőket Telekgerendásnál Csanádapáca felé terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.