Szemérem ellen

Szatírt keresnek a rendőrök Győrben

A lakosság segítségét kérve keresik a rendőrök azt a férfit, aki néhány hete megtámadott és inzultált egy nőt a győri állatkert közelében.

2016.09.19 11:41Havariapress

Az egyelőre ismeretlen tettes ez év augusztus 31-én kora délután, a győri állatkert főbejárata előtt elhaladva belekötött egy arra járó nőbe, felrántotta a szoknyáját és közben szeméremsértő módon viselkedett. A feltételezett elkövető ezt követően elhagyta a helyszínt, de a környéken működő kamerák több fényképfelvételt készítettek róla.

A rendőrség kéri, hogy aki a police.hu oldalon közreadott fénykép alapján felismeri az azon látható férfit, vagy bármilyen információval rendelkezik a hollétével kapcsolatban, jelentkezzék a Győri Rendőrkapitányságon.

A bejelentések akár névtelenül is megtehetők, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.