Rendőrség

Késsel kényszerített orális szexre a pápai szatír

Tíz percen belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki két nőt is késsel fenyegetőzve próbált megerőszakolni Pápán.

2016.08.06 11:29Havariapress

Pénteken délben a Veszprém megyei város Várkertjénél szólított le egy arra járó nőt egy akkor még ismeretlen, erős testalkatú férfi, majd a földre rántotta és leszorította a sértettet, akit egy késsel arra kényszerített, hogy orálisan elégítse őt ki.

A nő ellenállt és dulakodni kezdett támadójával, mígnem sikerült is kiszabadulnia az erőszakos férfi fogásából és elfutnia a helyszínről.

A kertből kiérve két járókelőtől kért segítséget, akik azonnal értesítették a rendőrséget, így a helyszínre érkező járőrök a személyleírás alapján 10 percen belül elfogták és előállították a helyi kapitányságra a feltételezett tettest, egy 24 éves férfit.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított április 22-én reggel a pápai Erzsébet-ligetben is hasonló módon támadott meg egy fiatal nőt, akit ugyancsak késsel fenyegetőzve kényszerítette szexuális cselekményre. Mindezek miatt a nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatását is, szexuális erőszak meglapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.