Segítséget kér a rendőrség

Félmillió a szatír nyomravezetőjének

Félmillió forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat egy pápai szexuális erőszak ügyében.

2016.05.18 14:13Havariapress

A Veszprém megyei városban április 22-én, a reggeli órákban támadott meg egy egyelőre ismeretlen férfi egy nőt az Erzsébet ligetben. Az illetőt azonban mostanáig nem sikerült azonosítaniuk a nyomozóknak, akik ezért most a lakosság segítségét is kérik.

A keresett férfi 28-30 év körüli, 170-175 centiméter magas, kissé kövérkés, két első metszőfoga szabálytalan, ferde állású; feje kerek, világosbarna haja elől jól láthatóan kopaszodó kétoldalt a halántékok irányába. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű hosszúnadrágot, valamint szürkés színű kabátot, fekete bakancsot és fekete hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a férfiról készült, a police.hu oldalon közzétett grafika alapján felismeri az elkövetőt, vagy bármit tud a kilétéről, az értesítse a Pápai Rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

A Veszprém megyei rendőrfőkapitány 500.000 forint díjat is kitűzött a nyomravezető részére; az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokat szolgáltat, amelyek segítségével az illető azonosítható és bűnösségére vonatkozóan a gyanú megalapozottá válik. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja a díjkitűzés visszavonásának jogát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.