Szeméremsértés

Ki látta az iskola előtt portyázó szatírt?

Szemtanúit keresi a rendőrség annak a bűncselekménynek, melynek elkövetője többször is a nemi szervét mutogatta az elmúlt hetekben egy kazincbarcikai iskolánál.

2015.12.28 12:36Havariapress

A nyomozás eddigi adatai szerint a borsodi város ,,Központi Iskola" elnevezésű buszmegállójában december 11-én több alkalommal letolta a nadrágját egy idős ember, majd a nemi szervét mutogatta az ott várakozó utasoknak.

A nyomozók az eset óta elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 64 éves férfit, a történtek körülményei azonban még több ponton tisztázásra szorulnak. Épp ezért várják a városi kapitányságon mindazok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a bűncselekménynek.

A bejelentések megtehetők a megyei rendőrfőkapitányságon, illetve akár névtelenül is, az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.