Járőrök

Szatírt fogtak Vásárhelyen

Szombaton kora hajnalban egy helyi pékség előtt szólított meg a férfi egy nőt, majd a ruházatán keresztül végigsimította a nemi szervét.

2015.12.08 08:41Havariapress
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Két nőt is szexuálisan zaklatott a napokban egy szatír Hódmezővásárhelyen, a férfit két nap után azonosították a rendőrök, majd elfogták és őrizetbe vették.

A Csongrád megyei városban szombaton két nő is arról értesítette a rendőrséget, hogy egy akkor még ismeretlen szexuálisan zaklatta a nyílt utcán. Előbb, szombaton kora hajnalban egy helyi pékség előtt szólított meg a férfi egy nőt, majd a ruházatán keresztül végigsimította a nemi szervét.

A nő ellökte magától az illetőt, majd berohant az üzletbe és magára zárta az ajtót, a férfi ezért elhagyta a helyszínt. Nem sokkal később azonban egy közeli bolt előtt kezdett ki egy másik nővel, akinek szó nélkül a vállára ütött, majd megfogta a kabátját és felfelé próbálta húzni azt; a sértett azonban kiabálni kezdett, erre az elkövető elmenekült.

A városi nyomozók a beszerzett adatok alapján hétfőre azonosították, majd a nap folyamán elő is állították a feltételezett tettest, egy helyi lakost, akivel szemben szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A kapitányságon őrizetbe vették a gyanúsítottat és előterjesztést tettek az ügyészségen az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.