Pszichés beteg?

Szatírt fogtak Nyíregyházán

A 31 éves férfi nőket támadott meg az utcán, elfogták, őrizetbe vették, pszichiátriai kezelésre vitték. Mindhárom eset nappal történt, és senki nem sietett a megtámadott nők segítségére.

2015.05.13 12:37MTI

A férfi kedden a nyírségi nagyváros Arany János utcájában a karjánál fogva megragadott egy fiatal nőt, és megpróbálta őt az autójába tuszkolni, miközben szexuális tartalmú utalást tett neki. A bejelentés után a rendőrök egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy kállósemjéni lakost.

Kiderült, hogy a férfi hasonló módon további két nőt támadott meg a környéken, de azoknak is sikerült kiszabadítaniuk magukat és elmenekültek, egyiküknek sem esett baja. Az elfogott férfit személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt vették őrizetbe, majd a pszichiátriára vitték. Egyelőre nincs kihallgatható állapotban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.