Vádemelést javasol a rendőrség

Bíróság elé állhat a miskolci szatír

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség egy szeméremsértő fiatal férfi ellen Miskolcon.

2016.01.05 13:44Havariapress

A borsodi megyeszékhelyen még szeptemberben indult nyomozás, miután egy nő bejelentette a rendőrségre, hogy a város egyik utcájában egy szatír inzultálta.

A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövető szeptember 9-én késő délután zaklatta kiszemelt áldozatát és szexuális érdeklődésének felkeltése érdekében a nemi szervét mutogatta.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 21 éves helyi lakost, akivel szemben szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás a napokban lezárult, s az iratokat a Miskolci Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes járási ügyészségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.