Szatírok

Két férfit ítélt el a bíróság szeméremsértés miatt

Az egyik férfi hétfőn a reggeli órákban Angyalföldön, a másik férfi pedig ugyanezen a napon délután a Margitszigeten mutogatta magát.

2016.09.14 17:26MTI

Két férfit ítélt el a Pesti Központi Kerületi Bíróság szeméremsértés miatt, az egyik felfüggesztett, a másik letöltendő börtönbüntetést kapott.

A Fővárosi Törvényszék szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az egyik férfi hétfőn a reggeli órákban Angyalföldön, a másik férfi pedig ugyanezen a napon délután a Margitszigeten mutogatta magát szeméremsértő módon.

A margitszigeti eset kapcsán a gyanúsított tagadta az elkövetést, de bűnösségét rendőri jelentés és a tanú vallomása támasztottat alá. Mivel többszörös visszaeső, a bíróság tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, két évre kitiltotta a Margitsziget területéről és két évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Az angyalföldi esettel kapcsolatban a vádlott ugyan elismerte a cselekményt, de szerinte azt "elbújva" tette. A bűnösségét azonban a rendőri jelentés és a tanú vallomása is alátámasztotta, ezért a bíróság három hónap börtönbüntetést szabott ki két évre felfüggesztve, és 50 ezer forint pénzbüntetésre ítélte az elkövetőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.