Mutogat

A Margitsziget a szatírok paradicsoma

Idén már az ötödik szeméremsértőt állították gyorsított eljárásban bíróság elé, aki a gyermekes családok és a futó nők kedvenc helyén mutogatta magát.

2016.09.01 16:49Havariapress

Gyorsított eljárásban ítélte el a bíróság azt a középkorú férfit, aki két napja az Árpád híd pesti hídfőjénél mutogatta magát az arra járók előtt; a terheltet első fokon próbára bocsátották.

A vádirati tényállás szerint a 47 éves férfi e héten kedden délután az Árpád hída XIII. kerületi, Népfürdő utcai lehajtójánál, a hídfő lábánál mutogatta a nemi szervét saját nemi vágyának kielégítése céljából, illetve szeméremsértő cselekményt végzett.

Az esetre egy, a Margitszigetre futni induló nő figyelt fel, és ő hívta ki a rendőröket, akik a közelben el is fogták a terheltet. A nyomozás eredményeként a kerületi Ügyészség a férfit gyorsított eljárásban, két napon belül bíróság elé állította. A tárgyaláson lefolytatott bizonyítási eljárás eredményeként a Pesti Központi Kerületi Bíróság váddal egyezően állapította meg a vádlott bűnösségét, és ezért őt 1 év 4 hónap időtartamra próbára bocsátotta.

Az ítélet nem jogerős, a kerületi ügyészség ugyanis súlyosbításért, elzárás kiszabása érdekében fellebbezett.

A jelenlegi helyszín közelében lévő Margitszigeten egyébként csak az idén nyáron négy további szeméremsértőt állított gyorsított eljárásban bíróság elé az ügyészség, hasonló cselekmények elkövetése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.