Betörés

Tetőbontással próbált kifosztani egy üzletet a tizenéves betörő

A 15 éves fiú más bűntettel is gyanúsítható.

2016.04.13 09:23Havariapress

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a tizenéves fiút, aki tetőbontással próbált kifosztani egy üzletet Tiszacsegén.

A Hajdú-Bihar megyei településről kedden reggel tett bejelentést a rendőrségre egy férfi arról, hogy az éjszaka valaki a tetőt kibontva próbált bejutni egy tiszacsegei üzletbe, de a boltból nem hiányzik semmi.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol azt állapították meg, hogy az elkövető feltehetőleg bemászott a bolt udvarára, majd a hátsó bejárat feletti előtetőn keresztül feljutott a tetőre és a cserepeket leszedve hatolt be a padlásra. Ezután a födémet is megbontotta, hogy be tudjon mászni a bolt eladóterébe, azonban a leeső törmelék miatt megszólalt a riasztó, így elmenekült onnan.

A tiszacsegei rendőrök rövid adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett tettest, egy 15 éves konyári lakost, akit a nap folyamán el is fogtak.

A fiút a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, ennek során megállapították, hogy legalább egy másik vagyon elleni bűncselekménnyel is gyanúsítható, amit ugyanezen éjszakán követett el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.