Rossz vicc

Vigyázni kell a gyorséttermekben: betörték egy Burger King összes ablakát!

"A tűzoltóságtól telefonálok, gyorsan törjék ki az étterem összes ablakát, mert veszélyes gázok halmozódtak fel az épületben!"

2016.04.10 15:59ma.hu

Természetesen, nem a felhalmozódó mérges gázok miatt, hanem a telefonbetyárok akár életet is veszélyeztető viccéből adódóan Amerikában. Egyre gyakoribb ugyanis, hogy a dolgozók jóhiszeműségét kihasználva komoly károkat okoznak rosszindulatú emberek. Egy tűzoltóként bemutatkozó férfi hívta fel ugyanis az egyik minnesotai Burger Kinget még péntek este, és azt kérte a gyorsétterem dolgozóitól, hogy törjék ki gyorsan az étterem ablakait, mert odabent veszélyes gázok halmozódtak fel, a nagy nyomás miatt robbanásveszély van. Sajnos nem ez volt az első eset, ráadásul bármelyik hülyeség felüti a fejét a tengerentúlon, az hamar ide is elér. Nézze meg a videót, mit tettek az alkalmazottak:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.