Telefonbetyárok

iPhone 6 vs iPhone 5 - kiszivárgott fotók

Az almás cég következő készülékét hasonlították össze az előddel. Szélesebb, hosszabb, vékonyabb... de jobb is?

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2014.05.05 20:55ma.hu
Kattintson a képekért! >>> Forrás: Macitynet

A Macitynet a múlt héten publikált olyan képeket, melyen az Apple következő zászlóshajóját hasonlítják össze a Samsung Galaxy S5-tel, míg a most közzétett fotókon az állítólagos iPhone 6 modellt az iPhone 5s-sel állítják párba.

Mivel a közelmúltban kiszivárogtatott képek mind ugyanabból a forrásból erednek, egyáltalán nem biztos, hogy az új iPhone valóban így fog kinézni. Ettől függetlenül érdemes megvizsgálni milyen változásokat hozhat a jövő.

Nem meglepő, hogy az iPhone 6 magasabbnak és szélesebbnek tűnik, mint elődje, mint ahogy az sem, hogy valamivel vékonyabbnak látszik. A dizájn érdekesen ötvözi az 5s fémszerkezetét és az 5c lekerekített sarkait.

Jól látható, hogy a power gomb középről a szélre került, ami egyszerűbb egykezes használatot tesz majd lehetővé a nagyobb készüléken.

A hírek szerint az iPhone 6 4,7 hüvelykes kijelzővel, új A8 processzorral és egy 8 megapixeles EIS kamerával érkezik majd. A telefon megjelenésével egy időben várható az iOS 8 operációs rendszer debütálása is, amiben a pletykák szerint már megtalálható lesz a Healthbook alkalmazás, tömegközlekedési térképek és az iTunes Radio app is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.