Megemelt terrorszint

Sorozatbetörőket fogtak a II. kerületben

Sorozatbetörőket fogtak el a rendőrök a főváros II. kerületében, a páros két hét leforgása alatt legalább nyolc betörést követett el.

2016.03.24 11:42MTI

A II. kerületi nyomozók e hét elején, egy, a II. kerületi Frankel Leó utcában elkövetett betörés tetteseit keresve figyeltek fel két férfira a helyszíntől néhány saroknyira lévő, Zsigmond téri villamosmegállóban. Miután igazoltatták őket, egyikük zsebéből négy csavarhúzó, egy multifunkcionális szerszám és egy pár szövetkesztyű került elő, a kezén lévő óráról pedig még a helyszínen bebizonyosodott, hogy megegyezik az érintett lakásból ellopott órával. A rendőrök ezután elfogták a két férfit és előállították a II. kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A további nyomozás kiderítette, hogy ugyanez a két férfi további legalább hét alkalommal tört be március eleje óta budapesti lakásokba, a IX., a XII. és a XX. kerületben, ebből két alkalommal értékszerzés nélkül hagyták el a helyszínt. Mindezek alapján a rendőrség több rendbeli betöréses lopás megalapozott gyanújával indított eljárást a 29 éves budapesti férfi és 43 éves szigethalmi társa ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.