Szabadnapos volt

Autóbalesetben súlyosan megsérült egy tűzoltó

A Komárom-Esztergom megyei Csém közelében szerda délután haladt egy szabadnapos komáromi tűzoltó a 13-as főúton, amikor eddig ismeretlen okból összeütközött egy másik személyautóval.

2016.01.06 17:44Havariapress

Az ütközés következtében mindkét sofőr beszorult a roncsokba, őket a komáromi hivatásos és a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók feszítővágó berendezések segítségével szabadították ki.

A komáromi tűzoltót súlyos sérülésekkel szállították a mentők a tatabányai kórházba; a másik autó női vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, a vele utazó nő pedig sérülés nélkül szállt ki a járműből.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útlezárás volt érvényben, a járműveket a rendőrök alsóbbrendű utakra terelték, de az esti órákra helyreállt a forgalom ezen a szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.