Baleset

Hármas karambol miatt teljes útzár Gyömrőn

Hármas karambol miatt teljes szélességben lezárták a Gyömrőn áthaladó országutat a település központjában, a balesetnek sérültjei is vannak.

2016.01.05 18:50MTI

A Pest megyei településen áthaladó 4603-as számú út 3. kilométerszelvényében, a városközponti körforgalom előtt kedden este, öt óra előtt ütközött egymásnak három személyautó, eddig ismeretlen okból. Az elsődleges információk szerint két ember sérült meg, sérüléseik mértékéről nem érkezett biztos információ. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszíni szemlét, így jelenleg Gyömrőt a 4-es főút felől csak Péteri községen keresztül lehet megközelíteni. A rendőrség kéri, hogy az arra járók fokozott óvatossággal közlekedjenek, és ha tehetik, inkább kerüljék el a balesettel érintett útszakaszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.